Työllisyyspalvelut aloittaa blogin!

Hei, ja tervetuloa seuraamaan Sievin kunnan työllisyyspalveluiden ja Tavoitteena Työ- hankkeen blogia! Ajatus blogin perustamisesta lähti, kun mietimme uusia tapoja tavoittaa entistä paremmin sieviläisiä työnhakijoita ja työnantajia, sekä tuoda työtämme näkyvämmäksi kuntalaisille. Blogia pääsette jatkossakin seuraamaan täältä kotisivuilta.

Ihan aluksi halusimme esitellä, kuinka erilaisia polkuja työllistymiseen ja oman alan löytymiseen voi olla. Eikä esimerkkejä tarvinnut lähteä etsimään kaukaa, vaan päätimme, että koko hanketiimi esittelee omat polkunsa työelämässä: mistä on tultu ja kuinka olemme tähän työhön päätyneet, mitä nyt teemme. Jokaisella meistä on hyvin erilainen tausta ja kokemus työelämässä, mutta se on mielestäni vain rikkaus. Osaamme tarkastella asioita tiiminä eri suunnista ja jokaisella on jotain erilaista osaamista ja kokemusta, josta voimme oppia toisiltamme.

Työurien varrelle mahtuu hyviä ja ei-niin-hyviä työkokemuksia, mutta jokaisesta on kuitenkin karttunut kokemusta ja näkemystä, joista on ollut hyötyä tulevissa työpaikoissa. Eikä meistä kukaan varmaan ammatinvalintaa tehdessään varsinaisesti suunnitellut työllisyyspalveluissa työskentelyä, mutta niin vain tänne olemme eri teitä ”ajautuneet” ja ainakin omalla kohdallani tämä on nyt paras työ tähän hetkeen! 

Niin, ja ketä meitä sitten on? Työllisyystiimiin kuuluvat työllisyyskoordinaattori/projektipäällikkö Karoliina Satomaa, kuntouttavan työtoiminnan ohjaaja/projektiohjaaja Jani Haavisto, työpajan vastaava ohjaaja Asko Niskala sekä allekirjoittanut, projektiohjaaja Anu Stenroth. Yhteystiedot löydät kunnan kotisivuilta, työllisyyspalveluiden alta ja toimintaamme voit tutustua myös esittelyvideomme avulla: https://www.youtube.com/watch?v=14XRWsMVMd0

Kiva, kun tulit lukemaan ja otahan blogi seurantaan, jos työllisyyteen, työllistymiseen ja työllistämiseen liittyvät asiat kiinnostavat!

-Anu

Työllisyyspalvelut