Sievi harrastaa

Tervetuloa harrastamaan! Sievi harrastaa malli tarjoaa maksuttomia harrastuksia peruskoululaisille koulupäivien yhteyteen.

Harrastamisen Suomen malli on Opetus- ja kulttuuriministeriön toimintamuoto. Tavoitteena on lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisääminen. 

Harrastamisen Sievin malli harrastuslukuvuosi 2024-2025:

Syyskausi 2.9. – 13.12.2024 (ei syyslomaviikolla 43)

Kevätkausi 13.1. – 23.5.2025 (ei talvilomaviikolla 10)

Harrastustoiminta ei pyöri koulujen loma-aikoina eikä arkipyhäpäivinä. 

Harrastuksiin ilmoittautuminen tapahtuu Sievin kunnan verkkokaupan kautta. Ilmoittautumista vaativissa harrastusryhmissä ilmoittautuminen kattaa koko harrastuslukuvuoden 2024–2025. Mikäli harrastus ei tunnukaan omalta, muistathan perua ilmoittautumisen ja näin vapautat paikan jonossa seuraavalle.

On tärkeää, että jokainen kerholainen on ilmoittautunut harrastukseen!  
Näin ohjaajalla on tarvittaessa (esim. tapaturman sattuessa) käytössä vanhempien puhelinnumero. Lisäksi ilmoittautumisen kautta varmistamme, että vanhemmat ovat antaneet luvan, että lapsi saa osallistua harrastukseen, ja tietävät, missä lapsi on koulupäivän jälkeen.

Uusista että päättyvistä harrastuksista tiedotetaan Wilman kautta. 

Harrastustoimintaan pääsee mukaan myös kesken lukuvuoden, mikäli ryhmässä on tilaa. Ole yhteydessä, jos etsit lapsellesi harrastusta.

Sivustolta löydät huoltajille suunnatun harrastustoiminnan käsikirjan, josta löydät kaiken tarvitsemasi tiedon onnistuneeseen harrastuskauteen.  

Huomioithan, että harrastustarjottimiin voi tulla muutoksia ja lisäyksiä. Pidätämme siis oikeudet muutoksiin.

 

Yhteystiedot

koordinaattori
Elena Oja
044 4883 480
etunimi.sukunimi (at) sievi.fi

 

Mopopaja toimintaa 8-9lk

mopopajatoiminta ja säännöt

Sievi harrastaa