Nuorisopalvelut

Sievin nuorisopalvelut tarjoavat tekemistä koulupäivien jälkeen ja koulujen loma-ajalle sekä tukea elämän eri tilanteisiin.

Nuorisopalveluiden tehtävänä on tarjota ja kehittää palveluitaan kohderyhmään kuuluville kuntalaisille. Voimassa olevan nuorisolain mukaan palvelun piiriin kuuluvaksi luetaan kaikki alle 29-vuotiaat. Toimintamme koostuu viikottain toteutuvista varhaisnuorten ja nuorten tilailloista, ryhmätoiminnoista, yksilöohjauksesta sekä pitkin vuotta tapahtuvista retkistä, leireistä ja tapahtumista. Viikottainen toiminta toteutetaan Nuorisotalo Miitin tiloissa. Nuorisopalveluiden työntekijät tekevät myös koulupäivystystä yläkoululla ja lukiolla viikoittain. Koululaisten loma-ajoille tarjoamme niin puuhapäiviä, leirejä kuin liikuntatapahtumia.

Kouluvuoden aikana tiistaista perjantaihin sekä koulujen syys- ja talviloma-aikoina järjestetään klubi-iltapäiviä ja -iltoja nuorisotalo Miitin klubitilassa. Ala- ja yläkouluikäisille on omat toiminta-ajat. Klubi-iltojen aikataulut löydät Nuorisotalo Miitin välilehdeltä. Ajankohtaiset tapahtumat löydät tapahtumakalenterista.

Toimistomme sijaitsevat kunnantalolla ja nuorisotalo Miitillä. Nuorisotyöntekijän työhuone sijaitsee kunnantalolla 2. kerroksessa. Nuoriso-ohjaajan löydät kunnantalolta samasta työhuoneesta. Hyvinvointijohtajan työhuone sijaitsee myös kunnantalon 2. kerroksessa. Jelppiverkon yksilö- ja starttivalmentajan sekä etsivän nuorisotyöntekijän työpisteet sijaitsevat ensisijaisesti nuorisotalo Miitillä, mutta toisinaan he ovat tavattavissa myös kunnantalolla. Nuorisopalveluiden työntekijät tavoitat varmimmin soittamalla tai viestein.

Kunnan ehkäisevä päihdetyön toteutusvastuu on hyvinvointitoimella. Tämä on läpileikkaava teema koko hyvinvointitoimessa.
 

ETSIVÄ NUORISOTYÖ

Etsivän nuorisotyön yhteyshenkilönä Sievin kunnassa on hyvinvointijohtaja Outi Santavuori.

Ts. etsivä nuorisotyöntekijä on Miia Hyvärilä.

Yhteystiedot

nuorisotyöntekijä
Päivi Korkeakangas
044 4883 485
etunimi.sukunimi(at)sievi.fi

hyvinvointijohtaja
Outi Santavuori
044 4883 310
etunimi.sukunimi(at)sievi.fi

nuoriso-ohjaaja, Sievi harrastaa-hankkeen asiat
Elena Oja
044 4883 480
etunimi.sukunimi(at)sievi.fi

Jelppiverkko

yksilö- ja starttivalmentaja
Kaisa Pietikäinen
044 4883 467
etunimi.sukunimi(at)jelppiverkko.fi

ts. etsivä nuorisotyöntekijä
Miia Hyvärilä
044 4883 463
etunimi.sukunimi(at)jelppiverkko.fi

etsivän nuorisotyön yhdyshenkilö
Outi Santavuori
044 4883 310
etunimi.sukunimi(at)sievi.fi

Löydät meidät sosiaalisesta mediasta

Sievin nuorisopalvelut Facebookissa Sievin nuorisopalvelut Instagramissa