Sievin Vuokrakodit

Sievin Vuokrakodit tarjoaa kuntalaisille viihtyisiä ja nykyaikaisesti varusteltuja vuokrakoteja rauhallisessa sekä turvallisessa asuinympäristössä eripuolilla Sievin keskustaajamaa. Kaikissa vuokrakodeissamme on vesikiertoinen lattialämmitys, koneellinen ilmanvaihto sekä tilava ja toimiva pohjaratkaisu. Vuoden 2019 lopussa rakennettiin kattava valokuitusisäverkko lähes kaikkiin kohteisiimme, joka mahdollistaa nopean ja luotettavan verkkoyhteyden niin viihdekäyttöön kuin etätyöskentelyyn. Jokaiselle huoneistolle löytyy autopaikka ja irtainvarasto. Kiinteistöjä sekä yksittäisiä koteja on huollettu ja remontoitu hyvin vuosien saatossa ja tulemme myös jatkamaan tuolla tiellä. Tyytyväiset ja pitkäaikaiset asukkaat ovat tärkein voimavaramme sekä parasta mainosta toiminnalle!

Sievin Vuokrakodit

Sievin Vuokrakodit (Kiinteistö Oy Sievin Jussi) on Sievin kunnan omistama vuokrataloyhtiö. Yhtiö omistaa 241 vuokrahuoneistoa Sievin kunnan keskustaajamassa. Vuokratalot ovat Arava-rahoitteisia eli valtion tuella rahoitettuja.

Ara (Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus) ohjaa ja valvoo valtion tuella lainoitettujen asuintalojen omistajien toimintaa. Ohjauksen ja valvonnan tavoitteena on varmistaa valtion tuen kohdentuminen asukkaille ja että vuokrataloyhteisön toiminta on säännösten, määräysten ja ohjeiden mukaista.

Yhtiö vuokraa asuntoja yleishyödyllisessä tarkoituksessa omakustannusperiaatteella toimien. Omakustannusperiaate tarkoittaa sitä, että vuokraa peritään enintään se määrä, joka tarvitaan hyvän kiinteistönpidon mukaisiin menoihin.

 

Jokilaaksojen Kuituverkko-osuuskunta

Jokilaaksojen Kuituverkko-osuuskunta eli Jokiverkko on jäsenkuntiensa perustama osuuskunta. Tarkoituksena tarjota kattavat, edulliset, häiriöttömät ja turvalliset tietoliikenneyhteydet. On voittoa tavoittelematon, jäsenkuntiensa omistama valokuituverkkoyhtiö, joka tukee alueen elinvoimaisuutta.

Sievin Vuokrakoteihin on asennettu valokuituvalmiudet, jotta jokainen asukas voisi saada omaan käyttöönsä toimintavarman valokuidun. Tiesithän, että valokuidun kautta yhteytesi on jakamaton, vain Sinun käyttöäsi varten. Valokuituyhteys on symmetrinen, eli yhtä nopea molempiin suuntiin, lähetät tai vastaanotat suuriakin tiedostoja, ei yhteytesi ole solmussa. Lisätietoa valokuidusta saa www.jokiverkko.fi -sivustolta.

Valokuidun saat käyttöösi, tilaamalla Jokiverkolta huoneistoliittymän. Voit tehdä tilauksen Jokiverkon nettisivuilta, https://jokiverkko.fi/liittyman-tilaaminen/ .

Onnellinen perhe.

Yhteystiedot

Sievin Vuokrakodit (KOy Sievin Jussi)
Haikolantie 16, 85410 Sievi

Y-tunnus 1054885-4

Yhteystiedot

Toimistosihteeri
Marika Partanen
044 4883 204
etunimi.sukunimi(at)sievi.fi

Marika lomalla 8.-28.7.20224
Isännöitsijä tuuraa loman ajan

isännöitsijä/toimitusjohtaja
Juuso Lahtinen
045 212 1331
isannointi(at)saaninkoski.fi

Laaksojen Kiinteistöhuolto Oy
päivystys 044 085 4200

Laskutusosoite 
Kiinteistö Oy Sievin Jussi
1054885-4
Verkkolaskuosoite 003710548854
Välittäjän tunnus 003708599126
Välittäjä Liaison Techonlogies 
 

Hae asuntoa


Sähköinen asuntohakemuslomake