Nuorisotalo Miitti

Nuorisotalo Miitti tarjoaa tilat nuorisopalveluiden omalle viikkotoiminnalle. Tiloja vuokrataan myös yhteisöille ja yksityishenkilöille. Tilamme soveltuvat niin satunnaiseen kokous- kuin juhlakäyttöön, että säännölliseen harrastustoimintaan. Vuosien varrella tiloissa on järjestetty muun muassa lasten ja aikuisten synttärijuhlia, vertaisryhmien kokoontumisia, liikuntaryhmiä ja koulutuspäiviä.
Vapaita vuokrausaikoja voi tiedustella monitoimihallin asiakaspalvelusta.

Sievin nuorisotalo Miitti palvelee kaikkia kuntalaisia. Nuorisotalosta löydät sali-, klubi-, kerho- ja musiikkitilat sekä Sievin perhepalvelukeskus ry:n että Jelppiverkon toimistot.

Kerhotila

Kerhotila on suunniteltu pienten ryhmien käyttöä varten. Tila soveltuu myös neuvottelu- tai ohjaustilaksi. Tilan kalustona on pirtinpöytä ja muutama pöytäryhmä sekä sohvaryhmänurkkaus. Kerhotilassa on jääkaappi-pakastin, normaalikeittiövarustus pienimuotoisiin kahvituksiin.

Miitin kerhotilan sohvanurkkauskerhotilan keittiönurkka

Bänditila

Bänditilasta löydät rummut, koskettimet, kitaran ja basson sekä mikrofonit. Lisäksi tilassa on erillinen äänitysstudiona palveleva huone. Tilassa on myös wc.

Klubitila

Klubitilassa on kolme erillistä väliovilla suljettavaa tilaa.
- Keittiötila, mikä on varusteltu keittiön perustarpeilla: astiastot (n. 20hlölle, valkoinen kahvi astiasto, lisäksi sekalaisia astioita), ruuanlaittovälineen, jääkaappi ja pakastin, hella sekä astianpesukone. Istumapaikkoja pöydän ääressä 16hlö:lle. Keittiötilan kaapissa on myös laaja valikoima erillaisia lautapelejä.
- Pelitilassa on biljardipöytä, ilmakiekko ja darts-taulu.
- Olotilasta löytyy Playstation 3 & 4 peleineen, tietokoneet sekä sohvat ja säkkituolit oleiluun.
Lisäksi tiloissa on liikuteltava pingispöytä.

kahvitus Miitissäolohuonetilabiljardi ja ilmakiekko

Salitila

Salitila soveltuu pienten liikuntaryhmien kokoontumistilaksi. Salissa on peilit kahdella seinällä ja äänentoistolaitteet. Tilassa voidaan pitää myös diskoja, jota varten vapaa-aikatoimelta löytyy kattoon kiinnitettävät valot.

Tilojen vuokrahinnastot (lautakunta vahvistanut VA 13.3.2014 §4):
- nuorisoryhmät 10€/tunti/kausi
- muut ryhmät ja yksityishenkilöt 10€/tunti
- salin päivävuokra 60 €
- salin & klubin yhteiskäytön päivävuokra on 100 €

Lisätiedot ja vuokraaminen

liikunnanohjaaja
Jenni Tuomi
044 4883 495
etunimi.sukunimi(at)sievi.fi

monitoimihallinasiakaspalvelu
044 4883 492
monitoimihalli(at)sievi.fi

asiakaspalvelu avoinna

ma 10-13

ti-to 14:30-17:30

pe 10-13

ts. nuorisotyöntekijä
Päivi Korkeakangas
044 4883 485
etunimi.sukunimi(at)sievi.fi

Säännöllisen vuoron hakeminen

Vakiovuorojen haku kaudelle 2022-2023 on päättynyt. Vapaita vakiovuoroaikoja voi tiedustella Jenniltä tai monitoimihallin asiakaspalvelun numerosta.