Tontit

Sievin kunnan kaavoitetut omakotitalotontit

Jussinmäki
Jussinmäen suosittu asuinalue kannustaa aktiiviseen elämäntapaan. Tonttien välittömästä läheisyydessä kulkee keskustan valaistu pururata. Matkaa koulukeskukselle ja urheilupuistoon on tontista riippuen 0,6 - 1 kilometri. Myös muut keskustan palvelut sijaitsevat noin 2 kilometrin etäisyydellä.

Hannunkangas ja Villenjärvi

Asemakylä

Turvala
Tontteja Sievinkylän rahalliselta asuinalueelta, josta on matkaa Sievin keskustaan noin 9 kilometriä. Tontit sijoittuvat yleiskaava-alueelle.
Välittömästä läheisyydestä löytyy Sievinkylän urheilukenttä ja kuntoportaat. Lähin koulu on Jyringin alakoulu noin 4 kilometriä Sievin keskustan suuntaan.
Tutustu Turvalan tonttiesitteeseen

 

Tonttien varaaminen ja ostaminen

Kun suunnittelet tai harkitset oman kodin rakentamista Sieviin voit varata tarpeisiisi sopivan tontin Sievin kunnan teknisestä toimistosta. Varaus on voimassa vuoden. Varauksesta perimme 84€ suuruisen varausmaksun, joka hyvitetään tontin oston yhteydessä. Varauksen rauetessa varausmaksua ei palauteta. Huomioithan, että varaus ei vielä oikeuta tekemään tontilla toimenpiteitä kuten puuston poistoa ja konetöitä. Varauksen voit tehdä joko olemalla yhteydessä tekniseen toimistoon tai täyttämällä tonttipörssissä sähköisen varauslomakkeen. Lomakkeelle pääset valitsemalla haluamasi tontin kartalta, valitsemalla lisätietoja-linkin ja painamalla sivun laidasta tontinvarauslomake-painiketta.

Suurin osa tonteista on valmiiksi lohkottu ja lohkomiskustannukset ovat mukana myyntihinnassa. Tekninen toimisto palvelee sinua mielellään tarpeisiisi sopivan tontin valinnassa. 

 

YKSITYISET RAKENNUSPAIKKOJEN MYYJÄT ALUEITTAIN:

Järvikylä  Tutustu tontteihin

Jyrinki  Tutustu tontteihin

Leppälä

Rieskaniemi

Maasydänjärvi

Sievinkylä

 

Suosittelemme olemaan yhteydessä rakennusvalvontaan ennen tonttikauppoja. Tontin ostajalla on selvitysvastuu tontin rakennuskelpoisuudesta.

 

RIVI- JA KERROSTALOTONTIT SEKÄ LIIKETILA- JA TEOLLISUUSTONTIT

Muita kunnan asuintontteja ja teollisuustontteja voit tiedustella numerosta 044 4883 263.

Teollisuustontit:

Hannunkankaan teollisuusalueella, alueen koko pinta-ala 81 ha, tiestöä 1,7 km, 10 eri korttelia, useita tonttivaihtoehtoja pienille ja suurille yrityksille.

 

VAPAA-AJANTONTIT

Laatumaa myy ja vuokraa vapaa-ajan tontteja Metsähallituksen omistamilla kiinteistöillä.
Tontteja on tarjolla mm. suositulla Maasydänjärven alueella.
Lisätietoja Laatumaan sivuilla.

Yhteystiedot

Omakotitalotontit

rakennustarkastaja
Tuure Viljamaa
044 4883 265 (ti - ke)

Muut tontit

tekninen johtaja
Sami Puputti
044 4883 263

Tekninen toimisto

toimistosihteeri
Taina Pakkala
044 4883 267

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa:
etunimi.sukunimi(at)sievi.fi

Rakentajalle

Vesi- ja viemäriliittymä

Sähköliittymät ja kaukolämpö

Valokuitu