Elinkeinopalvelut

Sievin Teollisuuspuisto Oy tuottaa Sievin kunnan elinkeinopalvelut. Tilat, tontit ja neuvontaa yritysten kaikissa elinkaaren vaiheissa.

Sievin Teollisuuspuisto Oy on Sievin kunnan 100% omistama, vuonna 2000 perustettu yhtiö, joka hoitaa Sievin kunnan elinkeinopalveluja ja tarjoaa teollisuustoimitiloja yritysten käyttöön. Yhdessä yhteistyökumppaneiden ja alueen yritysten kanssa teemme alueellisia kehityshankkeita. Hankkeilla vahvistamme alueellisia elinkeinoja ja yrityksiä. Toimimme kasvun vauhdittajana ja avustajana yrityksille.

Sievin kunta on yksi Suomen teollistuneimmista paikkakunnista, jonka työpaikkaomavaraisuusaste on noin 130 %. Teollisen rakenteen monipuolistamiseksi haemme uusia tuotannollisia yrityksiä sijoittumaan Sieviin. Täällä on hyvä verkostoitua alueen yritysten kanssa ja pitää alihankintaverkosto lähellä yritystäsi. Ole rohkeasti yhteydessä.

Sievi on NIHAK ry:n jäsen. NIHAK valmistelee, rahoittaa ja hallinnoi erilaisia kehittämishankkeita yhteistyössä alueen kuntien, yritysten ja koulutus- ja kehittämisorganisaatioiden sekä muiden seutukuntien kanssa.

Kehittämishankkeet ovat tärkeä osa alueellista kehittämistoimintaa, joissa voidaan hyödyntää merkittävästi oman rahoituksen ”vipuvaikutusta” alueen hyväksi. Hankkeissa tehtävillä toimenpiteillä edistettiin mm. yritystoiminnan sekä palveluiden kehittämistä, koulutusta ja tutkimusta.

Käy tutustumassa NIHAK kehityshankkeisiin https://www.nihak.fi/fi/hankkeet/

 

Battery Recycle Akkupuisto

Battery Recycling Innovation Park on akkujen kierrättämiseen ja kiertotalouteen keskittyvä innovaatiopuisto, jossa yrityksillä ja T&K-toimijoilla on mahdollisuus käynnistää tuotekehityshankkeita, liiketoimintaa ja kansainvälistä yhteistyötä aktiivisessa ja verkottuneessa toimintaympäristössä.

Hanketta rahoittaa Pohjois-Pohjanmaan liitto EAKR-rahoituksena.

BR Pilot Plant

BR Pilot Plant on Pohjois-Pohjanmaan liiton rahoittama EAKR-hanke, jossa selvitetään mahdollisuuksia perustaa litium-ioni akkujen pilottikierrätyslaitos ja kehitys- ja testausympäristö (virtuaalinen koetehdas) Ylivieskaan osaksi akkupuistoa

logot.

Yhteystiedot

Tilat, tontit ja neuvonta
Jarkko Kivioja
kiinteistöpäällikkö
Sievin Teollisuuspuisto Oy
etunimi.sukunimi [at] sievi.fi
044 4883 269

Yritysneuvonta
Harri Jokela
yrityspalvelupäällikkö, NIHAK ry
050 304 9317
harri.jokela [at] nihak.fi
Varaa aika yritysneuvontaan