Kunnan rahastot

Jorma Kultala rahaston stipendit

Jorma Kultalan rahaston stipendit on tarkoitettu sieviläisten, 12-30-vuotiaiden nuorten urheilijoiden kannustamisen, heidän urheilunsa ja opiskelunsa edistämiseen.

Sähköinen hakulomake: Kunta-akkuna
 

Matti Saviluoto rahaston stipendit

Matti Saviluoto -rahaston stipendit on tarkoitettu sieviläisten nuorten musiikki- ja urheiluharrastustoiminnan tukemiseen. Rahastosta voidaan jakaa yksittäisiä avustuksia sieviläisille nuorille tai sieviläisten nuorten musiikki- tai urheiluharrastustoiminnan ryhmille tai joukkueille.

Sähköinen hakulomake: Kunta-akkuna

Vuonna 2021 Sievin kunnanhallituksen päätöksen mukaisesti toimikunta on varannut 10 000 € – 20 000 € muuhun nuorison musiikin- ja urheiluharrastustoiminnan tukemiseen. Tämä rahasumma käytetään suoraan nuorilta tulevien ideoiden toteuttamiseen. Matti Saviluoto rahaston säännöissä määritellään, että varoja tulee käyttää sieviläisten nuorten urheilu- ja musiikkiharrastustoiminnan tukemiseen. Kesäkuussa on myönnetty ensimmäisen hakukierroksen ideoille rahoitusta.

Toimikunta avasi toisen hakukierroksen, joka päättyy 31.8.2021. Ideoita voivät jättää kaikki alle 29-vuotiaat sieviläiset nuoret. Ideat jätetään joko Nuorten ideat-sivuston kautta tai Webropol-lomakkeella.

https://www.nuortenideat.fi/fi/organisaatiot/Sievin-kunta/

https://link.webropol.com/s/mattisaviluoto-elokuu

Lisätietoja: hyvinvointijohtaja Outi Santavuori, p. 044 4883 310