Sievin ja Oulaisten yrityspalvelupäälliköt valittu – Harri ja Minna aloittavat tehtävissään 1.1.

NIHAKin yrityspalveluiden kenttä laajenee 1.1.2024 kattamaan myös Sievin ja Oulaisten alueet. Vuoden alusta alkaen Sievissä yrityspalvelupäällikkönä aloittaa Harri Jokela ja Oulaisissa Minna Kontro.

Vuoden alusta alkaen NIHAK tuottaa yritysneuvonnan palveluita myös Sievissä ja Oulaisissa.
Kuntakohtaiset yrityspalvelut sisältävät esimerkiksi paikallisten yritysten liikeidean kehittämiseen, yrityksen perustamiseen ja rahoitukseen liittyviä neuvontapalveluita. Palvelua tehdään yritysrajapinnassa ja yrityskentältä saatu palaute tuodaan kunnan päätöksentekijöiden tietoon, jotta elinkeinoelämän paikallisten olosuhteiden kehittymistä voidaan edistää parhaalla mahdollisella tavalla.

Kuten muissakin kunnissa, joissa NIHAK tuottaa yrityspalveluita, myös Sievissä ja Oulaisissa toimii vuoden alusta lähtien nimetty yrityspalvelupäällikkö ja koko NIHAKin yrityspalveluorganisaation osaaminen on kunnan yritysten käytettävissä. Sievin yrityspalvelupäällikkönä aloittaa Harri Jokela, joka jatkossa vastaa sekä Sievin, että Reisjärven yrityspalveluista.       

– On mielenkiintoista päästä työskentelemään suorassa yritysrajapinnassa sieviläisten kanssa. Toki yhteistyötä olemme tehneet seudullisten palveluiden kautta jo aiemmin, mutta nyt yhteistyö syvenee entisestään, Harri toteaa.

Oulaisten yrityspalveluiden vetäjänä puolestaan aloittaa Minna Kontro. Oulaisten lisäksi Minna jatkaa myös Nivalan yrityspalvelupäällikkönä. Minnan intohimona on yritysten auttaminen ja hän odottaa innolla, että työ Oulaisten yrityskentän kanssa alkaa.

– Oulainen on NIHAKille uusi alue, mutta alueella on jo vahvat yhteistyöverkostot ja vastaanotto Oulaisissa on ollut mahtava. On hienoa päästä tapaamaan alueen yrittäjiä ja edistämään kaupungin yritysten kehittymistä, Minna kertoo.

Sekä Harri, että Minna kertovat, että heihin saa olla yhteydessä matalalla kynnyksellä. Yksin ei kannata pähkäillä kaikkea. Vaikka netti on täynnä tietoa yrityksen perustamisesta lähtien, on paras keino luottaa asiantuntijoiden apuun.

Ajanvaraus Sievin ja Oulaisten yrityspalvelupäälliköille avautuu 1.1.2024.
Ajanvarauksen voi tehdä sähköisesti tai ottamalla yhteyttä suoraan Harriin tai Minnaan.

Kaikkien NIHAKilaisten yhteystiedot löydät täältä.

Kuvassa Minna ja Harri.