Teatterimatka Kokkolan kaupunginteatteriin

Teatteri-matkalle Kokkolaan!

Lauantaina 26.11 starttaa bussi Sievistä 11.30 Kokkolan kaupunginteatterille. Reissulla on kaksi esitys- vaihtoehtoa; Makkarakeittoa kl 13.30 ja Ritari Siniparta kl 13.00. Bussi takaisin lähtee noin 15.30, molempien esitysten loputtua.

Ritari Siniparta on nähty vain kerran aiemmin euroopan lavoilla. Synkistä teemoistaan huolimatta esitys on tyyliltään musta komedia, joka korostaa toisen ihmisen kunnioittamisen sekä erilaisuuden hyväksymisen tärkeyttä. Se katsoo tulevaisuuteen ja pyrkii löytämään toivoa toivottomuuden keskeltä. Verdoux´n repliikki kiteyttää teemat hienosti: Yksi murha on rikos, miljoona sankaruutta. Numerot pyhittävät.

Makkarakeittoa tragikomedian keskiössä taas on äidin ja pojan kipeä ja toisaalta hellyttävän koominen suhde.Realismia ja absurdiutta yhdistelevän näytelmän teemoina ovat läheisriippuvuus, autismi ja peliriippuvuus. Vakavista aiheistaan huolimatta esitys lähestyy henkilöitään suurella lämmöllä ja myötäelävällä naurulla.

Pohjois-Karjalan murteelle kirjoitettu hauska, kaunis ja liikuttava näytelmä juhlii suomen kielen monimuotoisuutta ja nauraa elämän hulluudelle.

Varaa paikkasi hyvissä ajoin, sillä paikkoja on rajoitetusti! Joko sähköpostitse tanja.kupiainen@sievi.fi tai soittamalla 0444883491.

Makkarakeittoa liput 28€/24€/20€ + kyytimaksu 7€

Ritari Siniparta liput 34€/30€/26€ + kyytimaksu 7€

Lisätietoa esityksistä:

Lisätietoa esityksistä: www.kokkolanteatteri.fi

Tapahtuma alkaa

Tapahtuma päättyy

Tapahtumapaikka

Kokkolan kaupunginteatteri

Tapahtumaluokka

Tapahtuma

Järjestäjä

Sievin kunta/hyvinvointitoimi

Yhteyshenkilön nimi

Tanja Kupiainen

Yhteyshenkilön puhelin

0444883491

Yhteyshenkilön sähköposti

tanja.kupiainen@sievi.fi